Translate

CONFERINŢE :







FILM:




Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).



Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


luni, 24 iunie 2013

ECHILIBRARE

CONURI


      Dragi prieteni, m-am gandit sa scriu aceste randuri pentru a aduce in fata voastra, energia de echilibrare, iar acesta din mai multe considerente. 
Am observat ca marea majoritate a oamenilor sunt "obsedati" (ca sa spun asa), de energia piramidei. Sigur ca este o energie benefica, purificatoare si ocrotitoare, o energie specifica tatalui-energiei masculine. 
De cele mai multe ori oamenii se gandesc la piramida ca la un protector (si este adevarata aceasta calitate). 

Dar de ce ar trebui sa fim "obsedati" de aceasta protectie impotriva a ceva anume?! Daca am fi in echilibru, nu ne-ar fi teama de nimic si in meditatiile noastre nu ar mai fi necesar sa ne "adapostim" in interiorul unei piramide, in general.  

Aceasta forma geometrica straveche, cu muchii si varf ascutit, este specifica Egiptului (zona faraonica) si in general tarilor asiatice, tari in care si astazi este prezenta energia "razboinicului", a celui ce se revolta, domina..., este si asa destula. Si-au construit un fel de munti artificiali. Tara noastra este plina de munti - piramide naturale - care isi indeplinesc rolul protector, purificator, etc.
Ati vazut ca si mayasii au piramide, insa sunt mai rotunjite, nedominatoare...

 Apoi, privind in sanctuarul de la Sarmizegetusa Regia, nu vom gasi piramide, ori alte forme geometrice predominant taioase si ascutite. Majoritatea formelor sunt sub forma de disc, de cilindru..., iar aceasta fiindca stramosii nostri erau blanzi, avand activata si energia feminina.

Sfera, ovalul/oul (elipsa), cilindrul si toate formele rotunjite sunt de sorginte feminina (energetic vorbind), acea energie creatoare, mangaietoare, iubitoare...,specifica mamei. Din acest considerent, cred ca atunci cand ne dorim un orgonit, mai complex si echilibrant ar fi cel ce imbina energia masculina (taioasa, penetranta, deschizatoare de drumuri...,cum este forma piramidala), cu energia feminina (creatoare, ocrotitoare, inaltatoare...,cum este forma conica).

Conul are baza rotunda si prin forma sa spiralata spre inalt, imbina cercul, cu punctul (varful, esenta)  ..., de fapt este o piramida modelata, rotunjita, o energie androgina, echilibrata. Energia circula sub forma de spirala (vortex) iar spirala nu are muchii...
Spre exemplu, spiritele "razboinice", aventuroase, directe...,vor fi atrase de obiecte de forma piramidala si atunci este bine sa se orienteze spre cea sferica, pentru echilibrare si invers. Cei linistiti, meditativi, grijulii...,vor fi atrasi de formele rotunde (ocrotitoare) si atunci ar fi util sa se orienteze spre cele cu varfuri si muchii. 
De aceea consider ca forma conica este una echilibranta. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu