Translate

CONFERINŢE :







FILM:




Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).



Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


vineri, 14 iunie 2013

ORGONITE SPECIALE





Dragi prieteni, in randurile ce urmeaza vreau sa va prezint cateva orgonite mai speciale si concomitent sa raspund prin cele scrise, unor intrebari pe care mi le-ati adresat in particular.
Voi incepe prin expunerea experientei unei prietene, care mi-a povestit ca s-a facut bine  purtand in permanenta asupra ei un orgon. Cu ceva timp in urma a avut un accident de masina lovindu-se la cap. A fost la spital, i s-au facut  investigatiile de rigoare, inclusiv RMN,  toate rezultatele iesind in regula – adica nu suferise nici o leziune interna, in afara de cateva vanatai superficiale la o mana si un picior, iar in zona capului nu a prezentat nici leziuni interne si nici externe. Problema era ca avea dureri de cap foarte mari si ameteli, neputand sa plece nicaieri singura, de teama sa nu cada pe drum si pe langa aceasta nici nu se putea odihni din cauza durerilor. Ingrijorata s-a dus din nou la un control medical, insa i s-a spus ca nu are nici o problema, ca totul este in regula si nu trebuie decat sa se odihneasca si sa ia medicatia prescrisa. De odihnit s-ar fi odihnit dar nu o lasau durerile de cap, iar medicamentele prescrise, desi le lua cu regularitate, nu o ajutau. Atunci, in disperare, s-a tot gandit ca poate i-a venit scadenta si a sosit vremea sa plece Acasa – durerile fiind tot mai ascutite si greu de suportat, incepuse sa nu mai poata gandi logic. Cum nu se putea odihni, noaptea cauta pe internet tot felul de remedii, astfel ca a dat si peste site-ul meu. A tot citit cum se face un orgon, cam ce sa contina in general si s-a apucat de treaba. Culmea a fost (spune ea) ca avea in casa tot ce ii trebuia pentru asi construi unul. Astfel ca si-a pus tot continutul orgonic in ceara de albine, careia i-a dat forma unu con mic. Dupa aceasta si l-a pozitionat pe crestetul capului, iar pe cap si-a pus o caciula mai stramta. Spunea ca asa a stat zi si noapte, timp de trei zile, astfel disparandu-i durerea complet. Nu era necesar sa stea cele trei zile, deoarece incepand chiar la cateva ore dupa ce si-l pusese pe cap durerea s-a diminuat iar ameteala ii disparuse complet, insa ii era teama ca daca il va da jos sa nu recidiveze. Astfel ca a inceput sa mearga singura la piata, dar afara fiind destul de cald, iar ea tot cu caciula pe cap, vecinii o interogau de ce umbla asa, iar ea le spunea ca este foarte racita si doctorul i-a recomandat sa fie prevazatoare, ca sa nu faca otita…
V-am povestit toate acestea, nu pentru a va induce credinta ca orgonul este un “aparat miraculos” care vindeca, ci pentru a reliefa ca atunci cand ne dorim ceva cu adevarat Eu-ul nostru superior ne indruma exact spre acele metode care ni se potrivesc si ne sunt folositoare. Sigur ca menirea orgonului este de a interactiona cu campul energetic (aura) al unei persoane ce vine in contact cu cel al unui dispoztiv orgonic, (cum s-a intamplat si cu prietena mea, despre care tocmai v-am scris) cele doua campuri devenind simultan mai intense, producand un efect de multiplicare (si nu de simpla adunare) care este numit "aprindere". Reich a descoperit ca aceasta "incarcare" orgonica este benefica sistemelor vii (plante, animale, oameni): ajuta la intarirea sistemului imunitar, imbunatatirea circulatiei, incarca fiinta cu energie pozitiva si armonioasa.
Energia orgonica este energia primordiala a vietii - este acea forta vitala fundamentala care este cunoscuta de cei care au un strans contact cu natura, este CHI (energia vitala) din traditia chineza, este PRANA din traditia hindusa. Numeroase aplicatii traditionale, stravechi folosesc orgonul: acupunctura, presopunctura, exercitiile traditionale chinezesti, posturile corporale (asana) si tehnicile de respiratie (pranayama) hinduse....Mai multe gasiti in postarile anterioare, unde am scris si despre experientele personale
Acum ce sa va spun eu, ne putem construi fiecare orgoane, cu cat vor fi mai multe cu atat va fi mai bine pentru noi toti,  ajutand la diminuarea poluarii psihice, despre care vorbeste si Omraam Mikhael Aivanhov, dar nu numai.
Sigur ca daca dorim un orgon mai special, pe care sa il putem transporta cu noi la serviciu, sau in orice locatie, indiferent de conditiile atmosferice (umezeala, caldura,...) si sa poata fi pus in orice loc, fiind si un accesoriu (gen „bibelou” – adica sa se si vada ce contine cat de cat si sa aiba si un aspect frumusel)..., nu il putem face din ceara ori lut ars ... Ar fi fost ideal ca rasina folosita in legarea orgonitelor sa fie naturala suta la suta, luata direct de pe copaci, insa este foarte buna si cea folosita uzual, cea sintetica, avand in vedere ca mirosul dispare intr-o zi de la confectionarea lui, apoi influenta acelor particule ce compun lacul resectiv, sunt trnsformate  de energia orgonitelor.
Am tot citit despre biorezonanta, despre aparatele radionice, despre ce contin ele, ce foloase aduc  si da, sunt foarte eficiente, ele avand o natura activa si bazandu-se pe stimuli exteriori. Dar daca nu prea stai bine cu partea materiala (am vazut ca sunt destul de scumpe..., ceea ce este explicabil) si doresti ca sa „te stimulezi” fara un aparat bagat in priza, cred ca este mai la indemana confectionarea de orgonite, care sunt si ele dispozitive energetice de natuta radionica. Este important sa intelegem ca energia este transmisibila  in intregime de la un punct la altul, instantaneu,  prin focalizarea intentiei si scopului asupra acelei energii. Este vorba de acel curent vibrational al constientei spirituale trezite, specific unei Fiinte Centrate in Inima. Toti functionam ca niste biocomputere mai sofisticate si este normal sa ne interconectam prin rezonanta (biorezonanta) la nivel celular, de ADN. Frica tine doar de necunoasterea noastra. Ne cunoastem prea putin si de aceea avem dubii in legatura cu puterea noastra interioara.  Creierul este cel mai bun „aparat,” dar daca inca nu am ajuns sa il folosim decat in proportie de 10%, atunci sa incercam sa ne creem conditiile necesare pentru a ne stimula. Fiecare poate sa isi faca propriile programe cu care sa incarce un aprat orgonic (aceasta incarcare venind din interior, de la eu-ul nostru superior care este cel mai bun prieten). Totul este atat de simplu, caci avem atatea minunatii in jurul nostru, in semenii nostri, in natura, in tot ceea ce ne inconjura. Putem lua toate aceste aspecte si sa le amplificam in noi, cu iubirea noastra, apoi prin tehnici specifice de meditatii, in care ascultam o muzica ce ne face sa vibram (ce rezoneaza cu noi - este un mod de activare celulara...) vizualizam o imagine superba, cantam, dansam, pictam, sculptam, scriem, ori facem orice altceva ce simtim ca ne umple de bucurie si satisfactie - apoi le redam universului. Pentru cei  mai „pragmatici”(printre care si eu)  sunt foarte utile aceste orgonite pe care sa le incarcam cu frumoasa noastra energie despre care tocmai scriam mai sus – prin puterea noastra mentala. Oamenilor le place in general sa se sprijine pe obiecte "palpabile" pentru intarirea increderii in ei.  Sigur ca este foarte bine sa existe si astfel de instrumente in jurul nostru, care sa purifice mediul in care stam, sa ne energizeze, alaturi de o alimentatie sanatoasa, miscare fizica in natura, etc
Normal ca ne putem ajuta si de "dispozitive", pana vom stapani respiratia pranica. Eu tot construind orgoane am facut tot felul de teste, caci curiozitatea mereu mi-a fost un prieten bun ajutandu-ma sa fac cate un pas inainte.
Astfel, am constatat cu ajutorul prietenilor ce vad aurele si prin masuratori cu ansa,  ca daca pun un orgon deasupra unui magnet sau in apropiere de un magnet, campul orgonic se condenseaza putand fi usor vizibil si de catre cei ce inca nu si-au dezvoltat atat de mult vederea in astral. Asta m-a facut sa fac cateva teste cu apa de baut.  Am constatat ca daca pun un pahar de apa pe un orgon ce contine in compozitie si un magnet, se energizeaza mai repede, iar daca pun un orgon identic si deasupra paharului am o apa energizata si purificata instantaneu (aprox. 10 minute). Este normal sa se intample asa, caci energia fiind mai condensata, trece prin lichid astfel:


Se formeaza o elicoida de transfer, dupa cum observati.
M-am gandit sa va prezint acest aspect, intrucat suntem majoritatea tot mai devalizati energetic, din multiple motive. Energizarea organismului se realizeaza prin desfundarea circuitelor energetice (a chakrelor) si circulatia energiei vitale (pranice) corespunzatoare pana la nivel celular. De aceea este bine sa avem aceste dispozitive orgonice.
Pentru protectie impotriva undelor de tot felul (emisii telefonice, televizor, alte aparate electrocasnice,  diverse emisii...), purificare energetica, sunt foarte eficiente orgoanele fara magneti, dar pentru energizare rapida si mentinerea sanatatii, sunt bune cele ce contin si magneti. Daca la acestea adaugati si cate o mandala gen „cristale de apa” (asa cum le descrie Masaru Emoto) efectul este unul mai mult decat benefic, obtinand rezultate deosebite in privinta sanatatii trupului fizic, astfel creeand mediul propice si sufletului ce locuieste in el, putand sa ne desfasuram misiunea pentru care ne-am intrupat pe pamant, in conditii optime.

Iata cateva din multele imagini ale cristalelor de apa, pe care le puteti folosi ca si mandale, asa cum scriam mai sus:





 In continuare va voi posta cateva imagini cu discurile orgonice pentru apa (ce contin si magneti terapeutici) si pe care eu si prieteni de ai mei le folosim cu succes. In imagini veti vedea mai multe „acareturi”, insa sunt doar pentru decor, iar peretele din fundal sa stiti ca este curat, ceea ce se vede este rezultatul reflectarii luminii blitzului si al energiilor orgonitelor.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu