Translate

CONFERINŢE :







FILM:




Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).



Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


sâmbătă, 15 iunie 2013

PRECIZĂRI UTILE !






1. - Orgonul nu se produce, el exista, fiind energia vitala din natura, acel Qi, acea Prana, s.a.m.d., cu care ne alimentam celulele, iar prin folosirea de astfel de dispozitive noi contribuim la creea unui mediu optim in jurul nostru pentru a avea acces mai usor la aceasta – ascultati si fragmente din conferinta mea de aici:

2. - Orgonitele pe care le confectionez au in interior ceea ce eu am considerat a fi o matrice a naturii (diferite metale, cristale, scoarta de stejar/ulm, bucati de rasina, flori uscate, etc.). 

3. - Parerea mea este ca folosirea rasinii naturale pe exterior, este un moft (am vazut ca se accentueaza acest lucru prea mult) si ca nu se poate coagula fara un agent intaritor, (rasina sintetica), caci atfel vom fi foarte "lipiciosi", apoi aceste dispozitive nu se ingereaza si nici nu se face masaj cu ele, ca sa trebuiasca sa contina produse gen aloe, ulei de masline si alte combinatii alimentaro-cosmetice.
Chiar daca sunt pe exterior cu rasina sintetica aceasta este purificata cu diverse uleiuri esentiale pe care eu le utilizez si oricum avand in vedere continutul interior, benefic al orgonitului, "sinteticitatile" din exterior, se anuleaza de la sine.

4. -  Daca va doriti un orgonit mai...."aproape de suflet", indiferent de tip sau marime, dati-mi datele de nastere (nu-i obligatotiu si anul daca nu vreti sa va spuneti varsta). M-ar ajuta in crearea nucleului din interiorul orgonitului, ca astfel, in jurul cristalului de cuart, sa stiu ce elemente din natura vi se potrivesc (nu ma refer la pietre, pentru ca, cristalul de cuart este perfect, fiind o energie puternica de munte, iar culoarea alba inglobeaza toate culorile ...caci asa ar trebui sa fie si aura noastra, atunci cand avem toti centrii energetici aliniati...) - respectiv: seminte, lemne, flori...,alaturi de rasina naturala din interior. Nucleul de langa cristalul din mijloc il formez din bucatele de: seminte, radacina, tulpina, crengi, frunze si flori, construind astfel un: "mini Arbore al Vietii", cum il numesc eu acest nucleu organic alaturi de cel anorganic...
Asadar, daca va doriti un orgonit "cald", trimiteti-mi in privat ceva despre voi - daca nu doriti data nasterii, spuneti-mi un numar, o floare, un copac, o culoare, ce va place mai mult si mai mult.

5. - Daca va simtiti devalizati energetic si nu aveti un orgonit la voi, dar aveti unul acasa, conectati-va mental la acesta. Pentru a va fi mai usor, faceti-va initial o poza a palmei stangi, apoi reduceti dimensiunea acesteia la dimensiunea bazei orgonitului pe care il aveti si lipiti imaginea palmei astfel redusa, la baza orgonitului, palma sa fie cu fata in sus – adica spre orgonit, nu spre suprafata pe care sta acesta. Astfel va incarcati mai repede cu energie cand sunteti la distanta, vizualizandu-va mana stanga cu palma in sus cum se incarca prin orgonitul de acasa. Cu mana stanga (palmele noastre sunt ca niste electrozi, iar daca ati facut Reiki, intelegeti acest aspect) ne incarcam, iar cu dreapta daruim...

Esential este ca tot ce facem, sa facem din tot sufletul, cu bucurie, in pace si armonie, caci aceasta este iubirea, iar ea este cel mai puternic orgonit!

Ma opresc aici cu explicatiile, caci ...ar trebui sa scriu o carte :)) .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu