Translate

CONFERINŢE :







FILM:




Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).



Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


miercuri, 25 iunie 2014

EXPERIENŢE CU LUMINĂ



                În perioada 13.06.2014-15.06.2014, s-a desfăşurat la Timişoara evenimentul: "EXPO SĂNĂTATE - SĂ FIM SĂNĂTOȘI ȘI PLINI DE ENERGIE! " şi am fost acolo. Chiar dacă nu am prea avut orgonite, am avut ocazia să povestesc multora despre această energie minunată. 
Am constatat cu bucurie cât de mulţi semeni au realizat ce senzaţii deosebite experimentează ţinând în mână un orgonit, ori stând la terapie informaţională cu lumină, (despre care găsiţi mai multe aici: 
http://www.luviom.ro/Pagina_Principala.php), sub aparatul LUVIOM.


Vă mulţumesc tuturor !

Ţin să precizez că persoanele ce au stat la terapie cu LUVIOM, nu auziseră niciodată despre chakre, corp de lumină, aură, meridiane energetice...,dar au descris "ca la carte" anumite trăiri...explicând cu mâna pe corp, pe unde au simţit furnicături, căldura, răcoreală, adieri, curgeri ca de râu, vârtejuri, chiar şi mirosuri,  având o stare de bine şi de relaxare totală. 

În plus, am constatat (după mai multe teste, ca şi cel cu luarea tensiunii, înainte şi după terapia sub aparat) că fiecare îşi poate vizualiza, singur, aura din acea zi, prin simpla aplicare a sondei în spectru UV, pe fiecare ochi (aceştia fiind închişi). Erau unii care îşi vizualizau şi prana din câmpul lor energetic…

Experimentul cu luarea tensiunii înainte de terapie şi după terapie l-a “inventat” soţia mea, pentru că oamenii sunt mai reticenţi la terapiile subtile şi dacă nu simt o senzaţie fizică imediată, pun la îndoială tratamentul, autosabotându-se astfel. 
Avem tabele întregi cu date care dovedesc clar variaţia tensiunii. Astfel că cei ce aveau tensiunea prea mare, dupa terapie aveau tensiunea mult mai scazută şi invers, iar pentru cei cu tensiune normală exista doar un foarte mic reglaj, sau nu se modifica nimic. 

Sângele răspunde foarte bine la lumină, el fiind transportator de lumină (prana), la fel raspunde şi limfa, dar şi oasele (care au in compoziţie siliciu, cristal, lumină…). Treaba cu reglatul tensiunii arteriale se rezolvă cam în 5 şedinţe, o dată sau de două ori pe săptămână.

Am mai constatat că în timpul terapiei prin moxibustie orgonică, la care se foloseşte concomitent aparatul LUVIOM, asociat cu orgonite specifice pentru fiecare chakra (pacientul fiind întins pe un pat, iniţial cu faţa în sus, apoi cu faţa în jos), se produc diferite stadii de încălzire, sau răcire a centrilor energetici, în funcţie de afecţiune, vârstă, sex – mai ales în zona glandei pineale. La unii se încălzesc toate chakrele în mod egal, la alţii energia este amestecată, ori simt o caldură internă în zona respectivă deşi pe suprafaţa pielii este răcoare, alţii simt răcoreală generală, etc.

Concluzionând..., este ca şi când facem duş cu apă, pe trupul fizic, doar că prin această procedură ne înduşăm corpul de lumină, cu lumină, iar mai apoi...universul lucrează, cum spune Gheorghe Cohal, cel ce a inventat acest instrument minunat de lucru, pentru noi.

Dacă doriţi o astfel de terapie, contactaţi-mă pentru programare, la telefon: 0751.911.613

Iar pentru mai multe informaţii, ori dacă vreţi să aveţi un astfel de aparat, sunaţi-l pe domnul Gheorghe Cohal, la telefon: 0745.875.252

Să auzim de la foarte bine în sus !