Translate

CONFERINŢE :







FILM:




Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).



Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


joi, 22 octombrie 2015

DIN NOU DESPRE CORPUL DE LUMINĂ !


Pentru că s-a amintit spre sfârşitul acestei emisiunii (la timpul aproximativ 1:30:51):
despre tehnica pe care o folosesc eu, vis-à-vis de luarea tensiunii arteriale, înainte şi după terapia cu aparatul LUVIOM, doresc să fac unele precizări.

După cum ştim, tensiunea arterială reprezintă presiunea exercitată de coloana de sânge asupra peretelui vascular în timpul contracţiei şi relaxării ritmice a inimii.
Există două componente ale presiunii sanguine, respectiv:
- presiunea sistolică (adică presiunea exercitată asupra pereţilor arteriali când inima se contractă - în sistolă), denumită popular şi tensiunea mare;
- presiunea diastolică (adică presiunea exercitată asupra pereţilor arteriali când inima se relaxează între două contracţii - în diastolă), pe care o mai ştim şi sub denumirea de tensiune mică.

Organul din trupul nostru, în jurul căruia se formează celelalte, este inima, iar ea este ce care deţine codurile noastre de lumină. Inima vibrează în banda luminii ultraviolete (pe care o primim de la Soarele Central, prin luminătorul Pământului, soarele de zi cu zi), ea fiind cea care trimite impulsurile spre creier, unde aceastea sunt prelucrate şi redate mai apoi în manifestare.
Lumina este hrana noastră, hrana corpului nostru de lumină (cel pe care nu îl percepem cu ochii fizici, dar care ne susţine în această densitate).

Sângele răspunde foarte bine la lumină, el fiind purtator de EU (cum spune Rudolf Steiner) transportator de lumină (prana), la fel raspunde şi limfa, dar şi oasele (care au în compoziţie siliciu, cristal, lumină…).

Oamenii, în general, nu înţeleg ce se întâmplă în timpul terapiilor cu lumină (pentru că este o terapie subtilă) şi iniţial mi-am zis să folosesc un tensiometru, pentru a le arata (ca la “Toma necredinciosul” emoticon smile ) că există o schimbare în organism, chiar dacă ei nu simt nimic pe moment. Aşa suntem majoritatea, dorim să avem instantaneu o anumită senzaţie, să simţim pe corpul fizic, pentru a avea o certitudine, uitând că mai avem şi un corp de lumină – chiar mai multe - care are/au alte raportări, apoi dacă nu simţim imediat pe fizic considerăm că nu are efect, dar nu-i aşa, are, însă mai lent, iar efectele se văd în timp.

Apoi am realizat că ceea ce fac nu este o simplă demonstraţie şi plecând de la acest aspect, mi-am dat seama că diferenţele de: tensiune mare, tensiune mică, puls (pe lângă viteza sângelui şi presiunea lui pe artere – sângele fiind “un râu de lumină”- cum am scris anterior) îmi arată ce se întâmplă pe corpul fizic (tensiunea mare – când inima munceşte de zor), pe corpul de lumină (tensiunea mică – atunci când inima se relaxează între două contracţii retrăgându-se în “punctul zero” al nemanifestului, pentru a da naştere mai apoi la o nouă pulsaţie/expandare).
Diferenţa de puls (înainte şi după terapie) mă îndrumă să înţeleg efortul pe care îl face inima omului respectiv – prin câmpul său electromagnetic - pentru a lega o “colaborare” perfectă, sau cât mai bună, între corpul fizic şi corpul de lumină - la nivel de ADN.
Astfel îmi dau seama, dacă există o boală ce s-a instalat déjà pe corpul fizic, dacă aceasta este acută, cronică, sau dacă este o simpla ajustare de câmpuri informaţionale.

Din pulsul inimii/tensiune, se pot înţelege foarte multe (inclusiv caracterul unui om, modul de a se raporta la viaţă, blocajele emoţionale, etc.), că nu degeaba există acea vorbă: “mă duc să văd/să simt care mai este pulsul” cu referire la o activitate, o stare, etc., ca să ştiu mai apoi cum să mă implic.

Celulele noastre sunt “biblioteci cu lumină”, adică informaţie, tot asa cum noi în întregime suntem fiiniţe de lumină, totul este lumină, energie condensată…Materia doar ne apare ca fiind materie, dar cercetată detaliat, cu ajutorul unor microscoape electronice, s-a demonstrat că este formată doar din energie. Ceea ce pe vremuri se credea că este format din particule fixe se dovedeşte acum a fi construit doar din... vârtejuri de energie.

În privinţa aparatul prietenului nostru Gheorghe Cohal, respectiv LUVIOM - pentru care îi mulţumim – acesta este un ajutor deosebit atât pentru medicii alopaţi, terapeuţii de terapii alternative şi complementare, cât şi pentru novici, recalibrând câmpurile vibratorii ale organismului, dar găsiţi mai multe informaţii şi la această adresă:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu