Translate

CONFERINŢE :







FILM:




Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).



Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


joi, 16 iulie 2015

ANTIDOT LA HAOSUL ELECTRONIC

         Dragi prieteni, am găsit întâmplător, sau poate nu, un articol foarte interesant şi adevarat, despre impactul dispozitivelor născute de civilizaţia contemporană (telefonie mobilă, televizoare, cuptoare cu microunde, etc., etc.) şi cum ne efectează ele viaţa, în diferite moduri. 
La cele ce veţi afla din textul ce urmează, doresc să mai adaug, ca antidot, folosirea orgonitelor.
În această imagine:



este câmpul degajat de astfel de "ajutoare", decodificat cu un program (soft) ce transformă în pixeli ceea ce se vede în spectrul UV. 
          Urmează să realizăm un filmuleţ, în care veţi vedea (pe viu), cum poate un dispozitiv orgonic să scadă radiaţiile electromagnetice.

              Aşadar dragilor, folosiţi cu încredere dispozitive orgonice, nu-i musai de la noi, de unde consideraţi, ori construiţi-vă!

Iată sursa articolului ce urmează:

http://ecology.md/md/page/electronica-distruge-bio-campul-uman



Electronica distruge bio-câmpul uman


биополя людей

Oamenii de ştiinţă sunt foarte preocupaţi de un nou fenomen - distrugerea totală a sistemului energetic uman, care este influențat de numeroase dispozitive electronice. Deja sunt fixate o mulțime de cazuri letale. Probabil că este vorba despre o epidemie, cauzată de un microb nou - "devorator de aură".
Despre faptul, că mai multe dispozitive electronice sunt o amenințare pentru sănătatea noastră, nu știu doar cei care trăiesc într-un pustiu fără televizor, internet,  telefon mobil şi cuptor cu microunde (dar acești oameni nici nu sunt amenințati cu nimic). Impactul dispozitivelor, născute de civilizația contemporană, ne efectează în direcții diferite, și totuși nu este clar cum să ne ferim de ei. Nu este incidental, că biroul de standarde de stat al Federației Ruse, a înregistrat marca BIO - informarea consumătorului, că produsul nu are pericol pentru bio-cîmpul lui.
Haos Electronic
Omul, precum și alte organisme vii, pentru a funcționa în mod normal are nevoie în mod constant să conducă energie. În disciplina fizică un astfel de sistem se numește non-echilibru. Pentru el o mare importanţă reprezintă ordinea; atunci când este haos, el moare. Un exemplu frapant este cancerul: în mod normal celule se formeză în ordinea strictă- în stomac sau ficat, iar celulele cancerului - cresc oriunde. Cancerul în termeni de biofizică – este un triumf de haos în organism.
Potrivit candidatului în științe biologice, președintelui Fundației Ecologice a Mediului, Dlui Eugeniu Faidysh, cele mai dăunătoare pentru ordinea în corpul nostrul sunt cuptoarele cu microunde, telefoanele mobile, precum și publicitatea pe TV.
" Să facem un experiment simplu - propune omul de știință. - Alegeţi un canal cu multă publicitate, și plecaţi de acasă pentru aproximativ trei – patru ore. O persoană sensibilă cînd se întoarce, imediat simte cum atmosfera din casă a devenit mai grea. Un om nesensibil, poate recurge la ajutorul pisicii - unui medium recunoscut. Aduceţi-o în camera aceasta, și veți vedea că animalul va începe să se comporte nervos și iritat. Sub influența publicităţii saturația casei cu energie vitală a scăzut.
Pentru a vedea diferenţa, faceţi același lucru, dar puneţi o casetă video cu imagini de natură, cu muzică bună, ne agresivă sau cu un film liniștit şi frumos. Atmosfera creată va fi mult mai plăcută pentru voi şi pisica voastră. "
Publicitatea este un haos pe care televiziunea îl readuce în casă. Ea este enervantă, nu numai pentru că este vulgară şi îndemînatică. Noi simţim disconfortul la un nivel subconştient, chiar dacă nu băgăm în seamă conținutul. Cu toate acestea, noi nu ne putem descurca fără un televizor, și oamenii de televiziune nu pot fără publicitate. În scopul de a minimiza efectele sale nocive, experţii nu recomanda să ţineţi televizorul în dormitor, să închideţi sunetul atunci când merge publicitatea sau să schimbaţi canalul. Când închideţi televizorul și calculatorul, este recomandat să acoperiţi ecranul. Mass-media electronice deschid ușa în care pot să pătrundă fiinţe din lumi paralele, și acestea sunt foarte periculoase. Canalul creat poate fi deschis multe ore după ce închideţi dispozitivul, astfel el trebuie să fie acoperit cu ceva.
Vibraţiile mai fine şi subtile a omului sunt celea spirituale, intelectuale și emoționale. Procesul de auto-distrugere a bio-cîmpului începe de la ele. Apoi ele se extind la vibrația fizică reală, provenind din celule și organe a corpului, ceea ce duce la patologie şi moarte. Procesul seamănă cu atacul celulelor sănătoase de către cele canceroase. Paradoxul este că în lipsa unui cîmp bioenergetic normal, corpul poate fi păstrat doar fiind în permanență înconjurat de cîmpul electronic, radiația căruia îi  înlocuiește energia naturală a biosferei.
Antidoturi pentru sindromul de auto-distrugere a biocâmpului nu există. Este evident, că avem nevoie să hrănim aura noastră cu "vitamine naturale": să ţinem în casă plante energetic active, să ascultăm muzica cu vibraţii înalte (în special pe Mozart), să folosim cristale cu raze pozitive, să nu neglijim serviciile bio-energo-terapeuţilor. Dar pentru cei, în aură căror s-au stabilit deja vibrațiile dure şi lacome  – toate acestea sunt doar măsuri de sprijin, şi nu de vindecare reală. Potrivit experților, procesul de auto-distrugere a aurei la nivelul actual de dezvoltare al științei, este probabil să fie ireversibil.