Translate

CONFERINŢE :







FILM:




Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).



Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


luni, 7 martie 2016

AL CINCILEA ELEMENT




Ne-am gândit să facem un fel de recapitulare la ceea ce înseamnă energia orgonică, acumulatoarele orgonice şi rolul acestora în viaţa noastră.

După cum ştiţi deja, energia orgonică are mai multe denumiri precum: “Chi”, “Prana”, eter, energia vitală, al cincilea element. Ea poate fi neutră, pozitivă, sau negativă/dăunatoare.

Când această energie este pozitivă ea contribuie la buna noastră stare de sănătate. Ea curge liber, nefiind încatuşată de nici un blocaj , la fel ca o cascadă ce curge liberă, plină de viaţă, udând natura din preajma-i, pentru ca florile, iarba şi copacii să înverzească, să înflorească şi vieţuitoarele să se hrănească sănătos.

Dacă această energie este stagnantă, ea duce la o înăbuşire a locului respectiv, de exemplu (că tot am scris despre apa curgătoare) ca o baltă în care se formează microbi, apa din baltă începând să fie pervertită, prinzând miros urât, sufocând formele de viaţă existente în ea şi în juru-i.

Astfel apar şi bolile. Această energie stătută se formează şi în corpul uman şi poate fi un rezultat al folosirii în exces  ale aparaturilor cu microunde, telefoanelor mobile, reţelelor wireless, sau un rezultat al poluării chimice, ori pur şi simplu de la poluarea psihică.

Spre exemplu, într-un loc unde au fost accidente cu morţi, războaie, etc., energia acumulată acolo va păstra amprenta acelui loc o perioadă lungă de timp.  Sau locuri în care oamenii au o mulţime de reacţii violente, încărcate de furie. La fel cum în aceste locuri energia a rămas stagnantă, tot la fel poate fi un astfel de loc şi corpul uman încărcat cu blocaje emoţionale şi mentale, blocaje ce nu lasă energia să circule, ducând la contracţia lui şi în final la boală…

Este bine să conştientizăm că suntem în permanenţă în contact cu tot felul de energii şi pe masură ce devenim deschişi la lucrul cu energiile din noi şi din jurul nostru ne putem proteja de cele ce nu ne fac bine. Astfel putem transforma mediul nostru, transformând energia ce ne înconjoară într-o energie dătătoare de viaţă, o energie curgătoare, curăţătoare.

Energia orgonică tocmai aceasta şi este, o substanţă omniprezentă, diafană, asociată mai mult cu o energie vie decât cu o materie inertă şi foarte condensată. Această energie este energia eterică ce se găseşte peste tot în jurul nostru si în noi, este cea care stă la baza creaţiei.
Energia orgonică rezonează la 7,83 cicli pe secundă, ceea ce este la fel cu rezonanţa Schumann, sau bătăile inimii Pământului.

Cel care a descoperit aceasta energie, profesorul doctor Wilhelm Reich, a demonstrat că stagnările energiei în organismele vii, constrângerea acesteia, a fost  cauza mai multor  boli, inclusiv a cancerului. Acesta a spus că nouăzeci la sută din toate boli sunt asociate cu energia negativă, stagnantă.
Astfel, pentru a fi de folos semenilor, a creat dispozitive ce se bazau pe combinarea materialelor organice şi anorganice, în straturi, cu un raport de 50/50, purtând denumirea de acumulatoare orgonice. Orgonitul lucrează în permanenţă pentru a transmuta energiile stagnante (negative) sau a altor tipuri de energii , în energie curgătoare/pozitivă.

Prin combinarea răşinei organice cu diferite tipuri de metale sau minerale se crează un efect magnetic care exploatează această energie. Metalele sunt conductoare de energie, transmiţătoare, materia organică este acumulatoare de energie, transformatoare.

Chiar şi corpul uman funcţionează în acelaşi mod, gândiţi-vă doar la suplimentele pe bază de de argint coloidal, aur, cupru…, etc., ce efecte minunate au asupra organismelor.
Orgonitul emite ioni negativi care percep şi se leagă împreună cu ioni pozitivi şi aduce echilibru în interiorul nostru şi în jurul nostru, indiferent de zona în care este amplasat.

Totul este energie, orgonitul având capacitatea de a colecta şi transmuta energia eterica negativă.

De aceea orgonitele se confectionează ţinând cont de anumite principii şi indicaţii date de cel ce a descoperit cum functionează acestea, respectiv Wilhelm Reich, când a creat acele cutii pentru vindecarea semenilor.

Nu este suficient să punem metale, cristale, pietricele, culori şi răşini fiindcă acestea doar aşa, sunt frumoase obiecte de decor, sau eventual bijuterii, dar nu sunt orgonite, deşi se foloseşte tot mai des această denumire - pentru că este denaturată proporţia organic/anorganic. 

Am observat că oamenii apreciază mai mult ambalajul. 

Pentru a fi un dispozitiv/acumulator orgonic, un orgonit adevărat trebuie să păstreze acea proportie de 50% materie organică (cea care absoarbe şi acumulează) şi 50 % materie anorganică (cea care distribuie şi reglează) - toate aceste compoziţii fiind aşezate în straturi...,fiindcă straturile actionează între ele.

Din păcate această proporţie a fost total denaturată...

Dragilor, dacă tot vă apucaţi să faceţi astfel de dispozitive, informaţi-vă mai mult despre cel ce le-a creat întâia dată, astfel veţi constata că Wilhelm Reich nu spune nicăieri de pietrele semipreţioase ce trebuiesc adaugate şi nici nu a folosit tot felul de "acareturi zodiacale, ori de cult" şi răşini care de care mai colorate. 
Se pare că "sufletul senzaţiei" este tot pe primul loc...:)
Sigur că sunt frumoase, dar sunt altceva decât orgonite/dispozitive orgonice.

Iniţial aşa le-am confecţionat si noi, după reţeta originală, dar cum oamenii au început să întrebe de zodii, pietricele colorate, etc., le-am adăugat pe parcurs şi pe acestea, păstrând însă şi compoziţia de bază.

Am avut surpriza, ca pe la diversele expoziţii şi conferinţe la care am participat, să fim întrebaţi dacă învelişul este din răşină naturală. Nu, răşina naturală este, dar în interior alături de alte componente organice, în exterior, cea care leagă totul, nu este o răşină naturală, fiindcă tocmai aici este “chichiţa” (daca aţi vizionat filmele şi explicaţiile doctorului W. Reich), este o raşină sintetică fiindcă ea are rolul ei de “baterie” în acumulator.

Îmi cer scuze, dar folosirea răşinii naturale pe exterior, este şi un moft (am văzut că se accentuează  pe acest aspect prea mult) apoi nici nu se poate coagula fără un agent întăritor, (precum răşina sintetică), căci altfel vom fi foarte "lipicioşi"


Apoi aceste dispozitive nu se ingerează şi nici nu se face masaj cu ele, ca să trebuiască să conţină produse gen aloe, ulei de măsline şi alte combinaţii alimentaro-cosmetice, cum am văzut că se face reclamă şi nici obiecte de cult nu sunt, ca să trebuiască puse poze cu îngeri, ori icoane, simboluri, etc., în interior.

Pentru toţi cei care doresc să constate eficienţa unui orgonit bun, faceţi următorul experiment:

puneţi într-un ghiveci cu flori (în pământ, sau deasupra) un astfel de dispozitiv  şi observaţi evoluţia plantei pe parcursul unei săptămâni. 

Aveţi în această imagine, o explicaţie mai populară la ceea ce este şi cum funcţionează această minunată energie: