Translate

CONFERINŢE :







FILM:




Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).



Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


duminică, 11 septembrie 2016

CRISTALELE ŞI-AU ACCELERAT TRANSFORMAREA…



Apropo de această accelerare, ori poate noi oamenii am devenit mai receptivi !
      
          Când ne-am apucat să confecţionăm : “Diadema atlanţilor”, după indicaţiile regretatului profesor şi bioterapeut de excepţie, Dan Seracu, din cartea : 
Autocontrol pentru avansaţi” – găsiţi mai multe informaţii spre finalul acestei pagini: http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html
nu ne-am gândit că ar fi trebuit să facem întâi poze cristalelor ce urmează a fi montate pe banda de cupru şi pe suportul din argint.

Ştim că totul este energie, că nimic nu este mort/nu se pierde, că totul se transformă, etc. Spre exemplu, chiar şi pietrele, despre care am aflat că sunt vii (unele chiar cresc, ori se plimbă/mişcă, ca şi trovanţii din Vâlcea, sau ca pietrele mişcătoare din deşertul american), ştim că am auzit, sau văzut filmuleţe..., dar de văzut cu ochii noştri, n-am văzut.

Este ceva nou şi pentru mine/noi, iniţial nu mi-am dat seama, apoi am început să vorbesc/analizez cu alţii, ceea ce văzusem la coroniţa/diadema atlanţilor, personală...este vorba de cristale, cristalele de cuarţ (indiferent de culoare, ori densitate-opace/cristaline....), probabil că nu doar astfel de cristale, dar noi cu acestea lucrăm. Alături de banda de cupru şi argintul lipit pe ea, ele fac treabă foarte bună, scoţând toxine multe şi reglând energii disturbante (uneori banda de cupru se oxidează foarte tare, încât devine neagră în zona cu probleme de sănătate...).

Astfel, am observat că în interiorul celor cristaline au început să apară diverse forme, iar cele opace încep să se facă mai cristaline (ca şi atunci când se ridică ceaţa), creând pe parcursul transformării lor tot felul de structuri, de forme frumoase.

 Cristalul pe care îl vedeţi, în pozele următoare, este un cuarţ fumuriu transparent – iniţial el era de claritatea sticlei -  este al unei doamne deosebite care face meditaţii constante cu coroniţa fixată ca în acastă imagine:

  


Are în interior forme aurii, ca nişte bucăţele de metal de parcă s-a alimentat pe timpul meditaţiilor cu prana aurie din chakra coroană a purtătoarei şi mai are structuri albe lăptoase, forme de fluturaşi şi flori.

Iată-l:
































          Cristalele sunt doldora de informaţii nepreţuite, sunt apă fosilizată (apa este lumină lichidă/solidă, iar lumina este informaţie) şi atunci când vin în contact cu glanda noastră pineală ( despre care găsiţi informaţii deosebite la aceasă adresă: http://safiisanatos.ro/sanatate-fizica/glanda-pineala-epifiza-al-treilea-ochi/ ) transformarea lor este mai rapidă.

Sunt ca nişte prieteni, ele ne ajută să ne curăţăm câmpul energetic, să ne treacă tot felul de dureri (curăţând blocajele corpului de lumină), de cap, de dinţi, de urechi, etc., toate acestea pe lângă celelalte proprietăţi, acelea de a lua legatura cu lumile subtile. 
Noi, prin schimbul de informaţii le ajutăm să îşi schimbe structura, uneori, atât de mult încât ajung să se spargă, fiindcă nu mai pot “să ducă” energia. 

Nu este vorba de energie rea, ori bună – fiindcă energia este doar energie, de noi depinde cum o folosim – ci de un anumit tip de vibraţie care pe parcurs s-a modificat.

        Aşadar dacă lucraţi cu cristale, nu uitaţi să le observaţi cât mai des, mai ales pe cele folosite ca în exemplul de mai sus, fiindcă se pare că structura lor se schimbă foarte repede, însă de cele mai multe ori noi oamenii nu realizam cât de vii sunt !