Translate

CONFERINŢE :







FILM:




Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).



Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


luni, 7 noiembrie 2016

IMAGINI DE LA EZOTERICFEST - NOIEMBRIE 2016 -




            Duminică  06.11.2016, s-a încheiat festivalul de ezoterism, de la noi din Timişoara : ‘EZOTERICFEST”, eveniment la care am participat şi noi cu orgonitele noastre, cu LUVIOM şi cu celelalte “unelte” pe care le folosim la terapiile cu lumină.
Au fost patru zile minunate în care ne-am întâlnit cu oameni cu suflete frumoase, cu prieteni vechi şi ne-am făcut noi prieteni. 
Este singurul eveniment de la noi la care vezi atâţia oameni, veniţi din toate colţurile tării, ori de peste hotare, de profesii diferite…,îmbrăţişându-se, zâmbindu-şi cu bucurie şi vorbindu-şi cu multă caldură. Suntem astfel o mare familie de lumină care de două ori pe an se reuneşte şi în planul fizic.

Mulţumim celor ce au organizat acest eveniment şi aşteptăm cu drag să ne revedem în luna Mai-2017.


Aici aveţi câteva imagini de la festival:















marți, 1 noiembrie 2016

INVITAŢIE DE TOAMNĂ !



Vă invităm, în perioada: 03.11.2016 -06.11.2016, la un nou eveniment: "EZOTERICFEST", unde ne veţi găsi şi pe noi, cei de la: 
PUTEREA ORGONULUI”.
    La conferinţa noastră de sâmbătă organizăm şi o mini tombolă cu orgoni, la fel ca şi până acum.

Vă aşteptăm cu drag !