Translate

CONFERINŢE :







FILM:




Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).



Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


luni, 5 iunie 2017

BIOGEOMETRIE ORGONICĂ



BIOGEOMETRIA

Motto-uri: 

 „Numai cei care văd invizibilul, pot face imposibilul.“

“Biogeometria, este  la fel de ştiinţifică dar şi la fel de spirituală, în esență, pentru ca  să fie cu adevărat holistică trebuie să includă nimic și totul“.
 - Dr. Ibrahim Karim -

       
      Biogeometria este o tehnică descoperită  de  omul de ştiinţă egiptean Dr. Ibrahim Karim, în urma unei munci de cercetare de peste 45 de ani. Este vorba despre semnăturile energetice, care sunt diagrame liniare ce ajută la echilibrarea energiei subtile din organele corpului.

Formele biogeometrice interacţionează cu energia Pământului pentru a produce un efect de echilibrare pe toate nivelele sistemelor biologice şi energetice. Cercetarea formelor organelor corpului a dus la descoperirea relaţiei dintre: funcţiile organelor, modelul de energie şi forma lor. Aceste modele numite şi „biosemnături“ produc, prin rezonanţă, un echilibru energetic şi de imunitate, fiind un adevărat sprijin şi în medicina alternativă.

      Fiecare organ din corpul nostru are o anumită vibraţie, vibraţie ce ţine de formă, mărime, culoare, sunet (cel al inimii auzindu-l foarte clar) etc., rezonând cu celelalte organe ale corpului şi formând astfel un fel de “muzică a sferelor” - precum planetele din univers. 
Când se crează un dezechilibru energetic în comunicarea organelor corpului, înseamnă că “instrumentele” la care ele “cântă” s-au uzat, au obosit şi atunci ele trebuiesc reacordate. Biogeometria/semnăturile energetice tocmai aceasta face, fiind un limbaj de design de calitate a energiei de forme, culori, sunete şi mişcări, în rezonanţă cu amplificarea şi combinarea de calitate, a unui model specific natural armonic.
Acesta arată că noi nu suntem separaţi de formele, unghiurile şi proporţiile care ne înconjoară tot timpul, iar dr.Ibrahim Karim  a creat diverse forme geometrice care la rândul lor crează modele energetice, modele ce pot produce echilibru şi armonie în propria noastră structură biologică.

Aceasta ştiinţă modernă de echilibrare a energiei oferă cheia cunoaşterii antice ascunse ale marilor civilizaţii, dr. Ibrahim Karim (de origine egiptean) demonstrând, cât de puternic, formele simple pot contribui la modificarea funcţionării lumii noastre fizice, mentale şi spirituale. Acest lucru a fost în mod frecvent demostrat în proiectele de arhitectură şi design, soluţii de echilibrare a mediului, inclusiv atenuarea efectelor electro-poluante şi de stres geopatic, în proiectele de sănătate şi de wellness, precum şi în eforturile indivizilor în dezvoltarea lor spirituală personală.

       Biogeometria sau semnăturile energetice (mulţi le cunoaştem din simbolurile folosite în Reiki), ne arată încă o dată câtă putere de îngrijire au anumite forme complet create, în modificarea funcţionării fizice a sistemelor de organe, în sprijinirea de vindecări diverse, în schimbarea stări fizice şi mentale, rezultând astfel o bioputere.

Încorporarea unei diagrame/semnatură geometrică într-un dispozitiv orgonic, amplifică această bioputere,  ideea venind din partea celor ce îşi comandau dispozitive orgonice cu simboluri reiki (diagrame/biosemnături) în interiorul acestora.

Această cheie de calitate a energiei se găseşte în centrul sistemului energetic al pământului, universului şi în toate fiinţele vii. Din zorii omenirii au existat pe planeta noastră vortexuri energetice, unde prin energia orgonică benefică, specifică locului respectiv, s-au realizat treziri spirituale şi vindecări spontane, ori ulterioare. Toate rezultatele descrise realizeazâdu-se datorită armoniei construcţiei naturale a zonelor respective (forme de relief, ape, floră) a compoziţiei solului şi a subsolului, etc.,  creându-se astfel un echilibru, printr-o energie orgonică de calitate, energie cu care toate fiinţele vii se hrănesc.
       Acest “efect de centrare”, introduce echilibru în procesul de interacțiune energetică, printre nenumărate alte modele armonice, în cadrul oricărui sistem energetic viu. Bioenergia/semnăturile energetice, foloseşte forme care rezonează şi amplifică acestă energie de calitate, efectul rezultat fiind o relaţie armonizată între mediul echilibrat biogeomeric, de calitate a energiei şi sistemele biologice din cadrul acesteia.

      Este important de remarcat faptul că Biogeometria nu este o formă de diagnostic, sau un tratament medical, ci mai degrabă oferă o metodologie nouă de soluţii ştiinţifice la un nou set de provocări care ameninţă calitatea vieţii noastre.

ORGONITE BIOGEOMETRICE -1-


Am realizat pănă acum 6 tipuri de orgoni-biogeometrici (cu semnatură energetică), urmând să mai creăm şi altele, iar dacă veţi intra pe această postare o să găsiţi actualizarea realizări lor, dar iată-le pe cele gata făcute:

BIOGEOMETRY  - “ L 90 “

CORECTOR DE ENERGIE  “ L 90 ” (unghi drept) – TRANSMUTĂ ENERGIILE NEGATIVE ASOCIATE CU COLŢURILE DE 90 GRADE, RADIAŢIILE DE LUMINĂ DE LA UŞI DE BALCOANE, TERASE, FERESTRE (se folosesc în set de 4 bucăţi, (câte unul pentru fiecare colţ) ŞI TULBURĂRI ENERGETICE LOCALIZATE LA NIVELUL ARTICULAŢIILOR (COATE, GENUNCHI, FALANGE). 
Diametrul = 5 cm.; grosimea = 1 cm., conţine compozit orgonic specific, cristal de cuarţ alb (cristalul de stâncă, aşa cum îl mai ştim, este un catalizator şi conductor de energie ce echilibrează fluxul energetic, amplificând efectul pietrelor cu care este folosit în combinaţie) ametist, coral roşu (pe verso)turmalină neagră, pirită, hematite.
Pentru terapii locale, se aşează orgonitul biogeometric cu simbolul spre piele, într-un tifon, sau săculeţ de pânză albă/crem, pe locul de tratat, fixându-se cu leucoplast.



BIOGEOMETRY – VASELE INIMII

CORECTOR DE ENERGIE PENTRU VASELE INIMII- REZONEAZĂ CU TIPARELE ENERGETICE ALE INIMII, ELIMINÂND BLOCAJELE ENERGETICE ALE ZONEI, REZULTATE DIN TEAMA (TENSIUNEA) "ZILEI DE MÂINE", SPORINDU-LE ARMONIA/ELASTICITATEA, REZISTENŢA ŞI BIOPUTEREA .
Diametrul = 5 cm.; grosimea = 1 cm., conţine compozit orgonic specific, cristal de cuarţ alb (cristalul de stâncă, aşa cum îl mai ştim, este un catalizator şi conductor de energie ce echilibrează fluxul energetic, amplificând efectul pietrelor cu care este folosit în combinaţie) coral roşu, jad, ametist, turmalină neagră, pirită, hematite.
Pentru terapii locale, se aşează orgonitul biogeometric într-un tifon, sau săculeţ de pânză albă/crem, pe locul de tratat, fixându-se cu leucoplast, ori purtandu-se într-un buzunar ataşat, cât mai apropiat de inimă, ori plex.



BIOGEOMETRY – OVARE

CORECTOR DE ENERGIE PENTRU OVARE - REZONEAZĂ CU TIPARELE ENERGETICE ALE OVARELOR, ELIMINÂND BLOCAJELE ENERGETICE ALE ZONEI REZULTATE DIN TEAMA DE NEACCEPTARE, SPORINDU-LE ARMONIA, ECHILIBRUL, CREATIVITATEA ŞI BIOPUTEREA .
Diametrul = 5 cm.; grosimea = 1 cm., conţine compozit orgonic specific, cristal de cuarţ alb (cristalul de stâncă, aşa cum îl mai ştim, este un catalizator şi conductor de energie ce echilibrează fluxul energetic, amplificând efectul pietrelor cu care este folosit în combinaţie) coral roşu, piatra lunii, carneol, turmalină neagră, pirită, hematite. Pentru terapii locale, într-un tifon, sau săculeţ de pânză albă/crem, pe locul de tratat, fixându-se cu leucoplast, ori purtandu-se într-un buzunar ataşat, cât mai apropiat de ovare şi uter (sub ombilic).



BIOGEOMETRY – RINICHI

CORECTOR DE ENERGIE PENTRU RINICHI – REZONEAZĂ CU TIPARELE ENERGETICE ALE RINICHILOR, ELIMINAND ENERGIILE STAGNANTE-NEGATIVE ASOCIATE CU DIVERSE BLOCAJE EMOŢIONALE , REALIZÂND ECHILIBRAREA ACESTORA ŞI CAPACITATEA DE EXPRIMARE.
Diametrul = 5 cm.; grosimea = 1 cm., conţine compozit orgonic specific, cristal de cuarţ alb (cristalul de stâncă, aşa cum îl mai ştim, este un catalizator şi conductor de energie ce echilibrează fluxul energetic, amplificând efectul pietrelor cu care este folosit în combinaţie) coral roşu, jad, turcoaz, ochi de tigru, turmalină neagră, pirită, hematite. Pentru terapii locale, se aşează orgonitul biogeometric într-un tifon, sau săculeţ de pânză albă/crem, pe locul de tratat, fixându-se cu leucoplast în zona lombară, ori purtându-se într-un buzunar ataşat, cât mai apropiat de rinichi.



BIOGEOMETRY – FICAT

CORECTOR DE ENERGIE PENTRU FICAT – REZONEAZĂ CU TIPARELE ENERGETICE ALE FICATULUI, ELIMINAND ENERGIILE STAGNANTE-NEGATIVE ASOCIATE CU DIVERSE BLOCAJE EMOŢIONALE , REALIZÂND ECHILIBRAREA ACESTORA ŞI CAPACITATEA DE EXPRIMARE. OPTIMIZEAZĂ ACTIVITATEA FICAT-BILĂ ŞI A ÎNTREGULUI APARAT DIGESTIV.
Diametrul = 5 cm.; grosimea = 1 cm., conţine compozit orgonic specific, cristal de cuarţ alb (cristalul de stâncă, aşa cum îl mai ştim, este un catalizator şi conductor de energie ce echilibrează fluxul energetic, amplificând efectul pietrelor cu care este folosit în combinaţie) coral roşu, jad, turcoaz, citrin, piatra lunii, ochi de tigru, turmalină neagră, pirită, hematite. Pentru terapii locale, se aşează orgonitul biogeometric într-un tifon, sau săculeţ de pânză albă/crem, pe locul de tratat, fixându-se cu leucoplast în zona ficat/fiere, ori purtându-se într-un buzunar ataşat, cât mai apropiat de această zonă.

BIOGEOMETRY – COLON

CORECTOR DE ENERGIE PENTRU COLON – REZONEAZĂ CU TIPARELE ENERGETICE ALE INTESTINELOR ŞI COLONULUI, ELIMINAND ENERGIILE STAGNANTE-NEGATIVE, TOXICE, ASOCIATE CU DIVERSE BLOCAJE EMOŢIONALE . REALIZEAZĂ ECHILIBRAREA ACESTORA PRIN ÎNTĂRIREA VOINŢEI ŞI A PUTERII DE MANIFESTARE.
Diametrul = 5 cm.; grosimea = 1 cm., conţine compozit orgonic specific, cristal de cuarţ alb (cristalul de stâncă, aşa cum îl mai ştim, este un catalizator şi conductor de energie ce echilibrează fluxul energetic, amplificând efectul pietrelor cu care este folosit în combinaţie) coral roşu, jad, aventurin, turcoaz, citrin, piatra soarelui, onix, ochi de tigru, turmalină neagră, pirită, hematite. Pentru terapii locale, se aşează orgonitul biogeometric într-un tifon, sau săculeţ de pânză albă/crem, pe osul sacru/coccis, fixându-se cu leucoplast în zona respectivă.



       Termenul de execuţie este de aproximativ 5 zile, din momentul comenzii ferme, iar preţul este de 40 lei/buc. (indiferent de model), iar pentru un set de 4 buc. (BIOGEOMETRY  - “ L 90 “) = 100 lei.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu